Norrköping Fria Läroverk

 

 

Norrköping Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Skolan erbjuder sex olika program både högskoleförberedande- och yrkesprogram. Idag är vi 280 elever 30 medarbetare. Skolan är från läsåret 19/20 lokaliserad i nyrenoverade lokaler och ligger i centrala Norrköping på Kvarngatan 34.

Beskrivning

Vi söker nu Lärare i olika ämnen:

Ekonomi 100%

Naturkunskap 25%

Fysik 25%

Kemi 25%

Franska (vikarie ht20) 25%

Biträdande rektor på 40%

Tjänsterna kan kombineras. Fria Läroverken Norrköping är även i behov av Förstelärare och även denna tjänst kan kombineras. Som förstelärare har man ett lönetillägg på 5000:-/i månaden.

Arbetsuppgifter

Förutom undervisning i respektive kurs kommer du att ingå i ett arbetslag och i ett ämneslag som träffas varje vecka, där det diskuteras elevvård, förebyggande arbete, kurs- och ämnesutveckling mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en pedagogisk bakgrund , söker du biträdande rektorstjänsten vill vi att du har erfarenhet av att vara biträdande rektor eller är lärare med gedigen erfarenhet och nu är beredd att gå vidare till andra uppdrag.

Vi söker pedagog med känsla för kvalitet och ett hjärta som klappar för undervisning och lärande. Fria Läroverken Norrköping är i behov av lärare olika ämnen (föräldraledigheter och andra vakanser), varför olika ämneskombinationer är välkomna. Som medarbetare och kollega på Fria blir du en del av en engagerad och passionerad lärarkår. Vi ser varandra, är prestigelösa och trygga, och gläds åt varandras framgångar. Vi stöttar varandra i med- och motgångar, står upp för varandra och hjälper varandra.

Personliga egenskaper

Du skall ha en hög nivå av prestationsorientering som visar sig genom en vilja att uppnå de mål som sätts. Du ser också att kvalitet och goda resultat är samstämmigt. Du skall ha en mycket god förmåga att planera verksamhet. Du skall ha egenskaper som främjar samarbete och gruppgemenskap. Tycker om att arbeta tillsammans med andra och tar initiativ till nya kontakter. Skall vara utåtriktad och trivas med att möta nya människor i stor omfattning. Skall ha en god förmåga att framföra dina åsikter både i små och större grupper. Du har en förmåga att visa förtroende för andra människor och lägger stor vikt vid goda relationer. Du skall ha förmåga att hantera olika åsikter. Skall ha en mycket utvecklad förmåga till helhetssyn. Du skall ha en god överblick över hela verksamheten. Du skall kunna ansvara för delar som utvecklar verksamheten. Du skall vara en driven pedagog och kunna stödja det pedagogiska arbetet på skolan. Du är lyhörd mot din omgivning och har förmåga att delegera, följa upp och utvärdera.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 15 augusti
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/32
Kontakt
  • Patrik Remann, patrik.remann@laroverken.se
Publicerat 2020-06-23
Sista ansökningsdag 2020-07-09

Tillbaka till lediga jobb