Malmö Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Vi erbjuder sex program både högskoleförberedande och yrkesprogram. Idag är vi 330 elever och ett 50-tal medarbetare. Skolan är belägen vid stadionmässan med närhet till flera olika träningsanläggningar.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår undervisning i Svenska som andraspråk för elever på skolan. Det ingår även tid för att i samråd med en andra svensklärare på skolan planera elevernas undervisning. 

Utbildning

Behörig och legitimerad gymnasielärare i Svenska som andraspråk.

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta som gymnasielärare. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper 

Vi vill att du är lyhörd, flexibel, engagerad och kan se möjligheter. Vi ser att du har en vilja att utveckla eleverna och har en förmåga att skapa goda relationer. En god elevkontakt är mycket viktig.

Då en stor del av vårt arbete kretsar kring samarbete är det viktigt att du är en person som tycker om att samarbeta med dina kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna att lyckas i sitt skolarbete.

Villkor

Tjänsten är en timanställning (visstidsanställning) på 4-6 h i veckan vilket motsvarar 10-15% beroende på elevantal och grupper under läsåret 14/15 med möjlighet till förlängning. Stor flexibilitet finns för att kombinera detta uppdrag med annat uppdrag.

Urval sker löpande under rekryteringen. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Vi har avtal med leverantörer av rekryteringar och annonser och undanber oss vänligen men bestämt ytterligare kontakter.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10-15%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2014/33
Kontakt
  • Anna Alm, 0701-4422426
Publicerat 2014-08-28
Sista ansökningsdag 2014-09-08

Tillbaka till lediga jobb